Om Reklam & Media iFokus

Välkommen till Reklam iFokus!

Från det att vi vaknar på morgonen till dess att vi lägger huvudet på kudden på kvällen omges vi av reklam. I tidningar, på TV, på väg till och från jobbet, och inte minst här på Internet.

Staffan, sajtvärd på Reklam iFokus.

Det roliga med reklam är att alla har åsikter om den. Samma reklamfilm som en människa uppfattar som briljant uppfattas nästan alltid av någon annan som dålig. En annons som någon tycker är tilltalande anser sannolikt andra är stötande. Åsikterna går isär och här på Reklam iFokus är det meningen att du ska kunna säga vad du tycker.

Det kan diskuteras vad som är bra reklam och vad som är dålig. Någon svarar direkt att den reklam som säljer mest är bäst, en annan svarar att den reklam som mest stärker varumärket vinner. Jag håller med dem båda. Ännu bättre blir den enligt min mening om den dessutom är rolig, intelligent, tankeväckande och sticker ut.

Här på sajten är, med några få undantag, allt som har med reklam att göra tillåtet. När sajten startades den 3:e november fanns här inget mer än ett tomt skal och en förhoppning om att det skulle kunna bli en lättsam och trevlig mötesplats där vi kan dela med oss av reklam som berört oss på något sätt och våra åsikter om densamma.

Jag heter Staffan och är er sajtvärd här på Reklam iFokus. Det är till mig ni ska vända er om ni har tankar eller idéer om hur vi skulle göra kunna vårt community bättre.

Vi ses i diskussionerna på sajten!

Er sajtvärd,

Staffan Hansson

 

Värd

Avatar för Seabeck

Medarbetare

Avatar för Staffan