Danonino
Jag tycker om att det äntligen blivit debatt om E-nummer och tillsatser i maten men jag var inte om jag ska skratta eller gråta när nu tillverkarna försöker övertala oss att deras mat är så bra.
Tror att de flesta har sett reklamen om Danonino fruktyoghurt där två barn övertalar sin mamma till att köpa deras youghurt efter som den innehåller en massa nyttiga proteiner och vitaminer och den rosa färgen kommer i från rödbetor och inte något konstgjort färgämne.
Då undrar jag, varför är det RÖDBETOR i jordgubbsyoughurten? Borde det inte en jordgubbsyoghurt vara naturligt färgad av jordgubbarna som ändå borde ingå?
-------------------------------------------------------------
Whiskykullen är här!
Jag skulle tro att mängden jordgubbar är löjligt låg och utan rödbetssaften skulle färgen se tråkig ut.
Jo, det tror jag också men jag tycker att det blir nästan löjligt när man försöker i sin reklam hävda att rödbetor i jordgubbsyoghurten är så bra och naturligt.
-------------------------------------------------------------
Whiskykullen är här!
Ja och Magnum pistage-glassen är färgad med spenat.
Och det är långt ifrån naturligt!
>>>Malum domesticum<<<
#2 Mm… Jag håller med… Har inte tänkt på det ur din synvinkel förut, men du har onekligen en poäng
Tycker det varkar konstigt med rödbetor i jordjubbsyogurt xD haha
//Elin
- Nej tyvärr kan jag inte äta jordgubbsyoghurt
- Varför?
- Jag tål inte rödbetor..
Klingar det fint eller vad?