Annons:
Etikettreklam
Läst 4175 ggr
Staffan
2010-04-22 14:00

Egna subtitles

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Många av er har säkert snubblat över filmer på nätet med andra subtitles än de riktiga? Det kanske mest kända exemplet i Sverige är filmerna med Pingu där textningen är allt annat än avsedd för barn.

Senast i raden av sådana här filmer har ett klipp ur filmen Undergången (som handlar om Adolf Hitlers sista tid) där folk runt om i världen satt egna texter till klippet. De har handlat om allt från finanskrisen till  hur Hitler inte kan hitta Osama Bin Laden. Ett exempel finns här nedan.

Nu har filmbolaget Constantin Films bestämt sig för att sätta stop för filmerna. Något som upprör många och förvånar ännu fler. Istället för att stoppa filmerna menar många att man istället borde spunnit vidare på framgången och öppnat en egen Youtube-kanal och Facebook-grupp med mera. Det hade med stor sannolikhet genererat enormt mycket trafik. De filmer som gjorts fram till idag ska enligt uppgift få finnas kvar men däremot kommer inte nya filmer tillåtas.

Det här med egna subtitles är en rolig företeelse. Posta gärna filmer med ny textning här i tråden. Det behöver absolut inte bara vara ur filmen Undergången.

// Staffan

Annons:
Staffan
2010-04-22 14:14
#1

Tydligen så går det inte att bädda in filmerna från Undergången här längre på grund av filmbolagets policybeslut, men de ligger i alla fall kvar på Youtube.

» Här ska Hitler uppgradera till Windows 7

// Staffan

johan
2010-04-22 19:01
#2

Det finns en kul med när Hitler är besviken på iPad också. :)

Mvh // Johan

Född vid 334.00 PPM

Staffan
2010-04-22 19:09
#3

Eller den här kanske… :)

Upp till toppen
Annons: